Ombak Besar PKP Yang Luar Biasa..

Kisah seminggu lepas di Annona Centre cawangan Kota Kinabalu.

Mula-mula touch down 200 katon #AnnonaBirdsNest untuk lori pertama. Kemudian lori kedua pula sampai hantar 170 katon untuk #InstantBirdsNest pula.

Dah selesai mendarat baru lah Pengurus Outlet Apple Zainal umum pada mak jerung Leader sekalian.

Kus semangat ibu peri bila tengok diorang ni punya tahap kerakusan.

Diorang ni level piranha, jerung, cheetah semua lah. Kalah data digi 5G tu nak oi. Walaupun PKP ni line semput, sampai ada yang kena duduk tepi pokok bunga nak reply mesej, tapi diorang ni tak jadikan alasan line siput untuk meroket. 😂

Dalam masa kurang 48 jam stor dah licin semula.

Belom lagi yang sanggup datang semata-mata nak jenguk stor je katanya. Ah sudahhh.. macam tak percaya pulak stok dah licin. #SiBurungPink ni berhantu. Tengok stor pun diorang suka.

Ok lah nanti lepas PKP, saya buat pameran stor terbuka, semua dijemput hadir yea. 🙈

Alhamdullilah

Alhamdulillah

Alhamdulillah

Ombak besar PKP yang luar biasa🌊

Walau badai menimpa, semua bersatu teguh. Team Annona satu Malaya memang hebat belaka.

InshaAllah lagi 2 minggu bakal berlabuh stok Annona yang baru. 1 treler lebih ni nak kena hantar.

IBN

VCS

Sanitizer

Kipidap gais! 💪🏼

Maaf lah..nanti produk baru nak keluar pulak ni.. korang memang tak sempat nak rehat jari dan kaki semua. 🤪

P.S Promo Lockdown masih ON. Grab selagi PKP/PKPB masih ada.

#AlwaysAnnona

#SuribisnesSukses

Leave a Reply

Your email address will not be published.