Orang kata, bila kita dah jumpa benda yang serasi tu, jangan ditinggalkan.

Puan Eshah Ahmad konsisten jaga kulit selama 2 tahun dengan Vitamin C Serum Annona sebelum berjaya dapat kulit yang sihat seperti sekarang.

Cuba lihat pada gambar beliau sebelum VCS.
Walaupun dah cover dengan foundation dan pemerah pipi, namun masih tidak dapat menyamari keadaan kulit yang kering, kusam dan ‘dehydrated’.

Sekarang ni beliau sapu bedak ala kadar pun dah cukup serlahkan kecantikan asli.

Inilah #SkinGoal yang kita mahukan!
Less makeup, mudah nak wuduk, solat pun terpelihara.

Apabila kulit kita belum sihat, mekap hanya membantu dalam tempoh sementara sahaja.

Mekap boleh bagi kita nampak cantik, dan bagi keyakinan diri kita meningkat.. namun bila dah mekap dan cuci muka semua.. tu diaa..baru tahu macam mana tahap kesihatan kulit yang sebenar. Terus hilang konfiden tu kalau tak mekap.

Betul kan?

Jadi kalian yang nak rawat kulit cara betul dan sihat dan masih belum tuntut promo, cepat-cepatlah pergi tuntut dari Agen/RaNia Annona segera.

Sempena besday saya esok, promo kali ini luar biasa dan julung kali diadakan. ♥️

#VCSAnnona
#LadyBossBirthdayPromo
#LimitedTimeOnly

Leave a Reply

Your email address will not be published.